Thursday, August 16, 2012

Salam Aidilfitri Buat Semua ....


Assalamualaikum w.b.t,

Alahai lamanyer tak menjengah blog ni..entahlah, sejak akhir-akhir ni , mama jadi malas nak updated blog, padahal macm-macam perkara dah terlepas untuk dicoretkan disini. Olehlah demi menghidupkan kembali blog mama ni yang dah lama usang ditinggalkan tuannya, mama ingin mengambil kesempatan di sini untuk mengucapkan Salam Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin buat semua kengkawan yang sudi dan tak jemu-jemu bertandang di blog yang seumpama hidup mau mati tak mau...hi3.....Semoga jalinan ukhwah kita akan terus berkekalan. InsyaAllah kami akan pulang ke Kedah pada hari Sabtu ini disebabkan ayah kena bekerja jugak hari Jumaat ni. Kita akan berada di Kedah sehingga raya ke 4 dan raya ke 5 akan bergerak ke Segamat, Johor. Doakanlah semoga perjalanan kita diberi kelancaran dan terlindung daripada segala musibah. Amin.



Glitter Text @ Glitterfy.com
glitter-graphics.com




2 comments:

ida syarida said...

hmmm...kami pun dah ada blog baru. Kalau rajin singgah la...

http://tentangsuatuwaktu2.blogspot.com/

@hasney^-^ said...

dah singgah dah...dah updated pun kt link tu..now nak turn ke blog style lama dah x boleh dah..bosan tul..