Monday, August 25, 2008

Family Day-230808

Sabtu lepas, office ada mengadakan Family Day di Desa Waterpark, Kl. Hani, adik Murni dan aku saja yang pergi family day tu, hakim dibawa atoknya ke kampung..so kami 3 orang jerklah....Tak banyak aktiviti yang disertai, maklumlah sebok ngan si kecik tu jerk.Tp sebelah tengah hari selepas selesai acara family day tersebut, aku berkesempatan naik..Thunderblold..memang takut dan mengerikan jugaklah...tapi amatlah mencabar sekali...Hani pulak dijaga sementara oleh Murni. Banyak acara juga yang dipertandingkan, acara 'Baywatch', Town Tarzan, Tarik Tali dalam air, dan pelbagai lagi...malangkan aku tak dapat nak sertai dek kerana, si kecik tu. Risau gak nak tinggalkan lama-lama kt adik Murni tu...karang dia leka...ntah kemana plak budak kecik tu...Ramai gak org IPL yang ikut serta, semuanya lebih kurang 300 lebih...Semua acara selesai dalam jam 12.30 tengah hari. Semua hadiah disampaikan oleh Y.Bhg. Dato'. Dato' came with his wife, tapi tak bawa pun anaknya. Bos has plak tak datang pun, ntah ada apa, maybe sebok kot, anak dia baru balik dr overseas...So, memang keseluruhan amat menyeronokkan sekali, yang paling best, cabutan bertuah dan teka bilangan biji betik dalam betik...hu..hu...has pun cuba nasib gak, tp malang sekali, tekaan sasar sama sekali, sementara cabutan bertuah memanglah tak bertuah sungguh hari tu....hu..hu..Dalam 4.30 petang kitaorang pun bertolak pulang, tiba di office dah jam 5.30, aku terus pulang then beli jerk kat kedai, untuk makan malam pd malam tu..iyerklah lagipun kt umah takder sapa2, tinggal has n adik murni jerk.then hani...Hani balik jerk mandikan terus tidor........kepenatan agaknya...tak selesa kat sana tuh...tak dapat 'buaiannya'....




inilah 'Thunderbolt'- waktu ni..tgk langit tu..gelap sangat..lepas tu hujan turun selebat-lebatnya..



Hani n me

Tempat lepak, game show, hani n anak kak Farid(bj biru)..kanan tu with anak Nuriz...Damia



Antara pic hani n me tiba dan dah nak pulang...mula ingat nak amik pic berlatarbelakangkan gate 'Desa Water Park' tu..tp hujan turun lebat sangat..petang tu..sampailah kami nak balik....






















2 comments:

puan.cokolat said...

hi dear.. salam perkenalan!
thanks for droped by at my page! exhange link.. sudikah?

HasneY said...

-Hi...exchange link..of course can..