Monday, August 18, 2008

Weekend Yang Bosan

Sabtu lepas tak kemana2 pun, then Ahad baru keluar, lepas gi wedding Kak Ijan, kitaroang gi Giant nak cari bicycle si hakim ..dah jumpa yang berkenan pedal plak sebelah tak der...so aku pun belilah brg2 yang lain termasuk brg2 umah..mau pokai gak la..dlm RM200. So, janji ngan hakim esok mama belikan bicycle tu..so dia sempat sambar mainan yg lain, car dia la..then si hani plak dapat telefon mainan.....semalam tgk car hakim tyre dh tak der..then fhone hani, dh nak terburaiiii..itulah gelagat anak2 aku...mainan beli tk sampai 24hours..dah hancur berderaiiiiiii..tp aku ni tak tahulah.suka sangat belikan mainan tu...selain beli buku2 bacaaan untuk diorangni

2 comments:

faizul said...

salam syg, hmmm.......utk anak2 tersayang....
Lepas belikan bicycle utk hakim, u must be careful dgn gelagat anak2 nih......
Do not leave him alone when cycling k....mmuuaaahhhhhh....

HasneY said...

hmm iyerlah sayang..tentulah..takkan nak biarkan main sorang2..hakim bukan pandai..mengayuh lagipun...kalau tgk dia kayuh..lucuuuuuu..