Wednesday, November 25, 2009

Hadirah ke Inject



Actually, Hadirah kena inject last week, tp disebabkan ongkosnya kurang nak ada..so aku postponelaa this week.....tu laaa buatlaa lagi chekup kt private..he.he..saper yg susahhh...erm..bukannyer apa tak mo beratur lama kt klinik gomen tu jerk..mls laaa..lps tu...kalau dah abis checkup pun nak kena pegi..n pegi lagiii....susahla...lgpun mil nasihatkan inject kt swasta jerk...senang..jimat masa....Berat Hadirah dah cecah 6.4 kg...hmm ada kenaikan gakslaa..Syukur Alhamdulillah, berkat minum susu mama jerk.....for your information, Hadirah lum makan nestume or apa2 seumpama dengannyer...since lahir until now...susu mama jerk dia minumm....Tapi dukung dia pun mmg terasalaa..kalau lama2..mahu kejang tangan kalau dukung dier..So, masa inject tu..doktor meniarapkan dier...bunyi eeeeekk sket jerk..tak nangis pun...hmm tahan lasak tul...la Hadirah nih...skrg pun..mulut dah kecoh sgt..bising satu rumah..kalau guling tu serahlaakt dier...satu rumah leh moop...Hadirah..hadirah..mcm2laa ko nih...oklah mama tk leh taip lama2..mulut sakitttt.....tp apakena mengena mulut ngan taip nih...???????????? he..he..

2 comments:

Mrs Azuhaizat said...

seriusnya muka si tecik ni...baru lepas kena injek kot tu.. :)

HasneY said...

hmm..itulah.rupa muka budak lepas inject...