Monday, December 21, 2009

SYUKUR ALHAMDULILLAH

SYUKUR ALHAMDULILLAH.......setelah sekian lama, penantian, akhirnya kini husband dapat keje baru...yang paling best tu...kitaorang gi keje sama-sama...sebab opis hasben tu dekat jerk ngan my opis....ituyang paling best tu..........after hampi 5 tawon lebih, baru merasa pegi keje sama..sama.he..he.

Hari ni, 1st day hasben kt opis baru..so kelam kabutlaa sket..mana ngan budak2 tu lagi..pagi-pagi..sorang-sorang nak buang air besar...adusss kecoh tulll....mujurlah aku sempat sampai opis, tp hasben masuk jam 9 tp balik 5..hmm tak aci kan...takper..takper..dier kena keje hari sabtu..hu..hu....itlah...tak best gak...susahlaa lepas nih..nk cuti..cutii...hu..hu.......


Alhamdulillah, lepas ni bolehlaa proceed apa yang telah dirancangkan selama ini...Amin...Ya Allah ku bersyukur kepadaMu di atas kurniaan yang tidak terhingga ini..Sesungguhnya penantian kami selama ini adalah sebahagian ujian darimu...Semoga Kau janganlah lalaikan kami di atas kurniaan Mu itu..Berikanlah Keberkatanke atas mahligai kami hingga ke SYURGA.....Amin...

2 comments:

Intanaziela said...

has, nikmat kesabaran dan berkat doa...Allah pasti permudahkan dan tunjukkan jalan... :) best le dapat pi sama2...balik sama2...

HasneY said...

hmm itulah..Alhamdulillah...Allah dah dah tunjukkan jalan dan permudahkan apa impian selama ini...Syukur sesangat..InsyaAllah...nanti nk wat kenduri kesyukuran sket..tapi lum tau bila..memasing sebokk.hu..hu..Apapun..has akan maklumkan pd intan nanti.