Monday, January 19, 2009

A Million Thanks to My Lovely Hubby


My hubby just came back a few days ago. Hmm puas gaksla menunggu kt airport last Friday, jam 3 baru dia kuar, aku tiba kt airport tu early one hour lar...he..he..punyala excited nak jumpa hubby....Wei..saper tak rindu laki oiiii..dah 4 bulan pun, kami tak berjumpa anak2 pun rindu jugak, tapi disebabkan aku dah tak nak balik umah so aku gi sorang jerk la aiport tu jemput my hubby.

Ingatkan tak banyak dia membeli belah kat sana, rupa2nya satu beg besar tu..barang2 yg dibawa dari sana jerkla...baju2 untuk hani, buah2 kurma, gajus n kacang pistachio... lain lain?..itujerklah disamping barang2 lain kiriman teman2 rapatnya. For me?..hmm jangan tak percaya..tak sangka pulak...aku menerima hadiah yang istimewa sangat...sebuah notebote mini HP and handphone Nokia N79, baru tuu...ingatkan masa dia masih lagi kt o/sea dia just gurau2 jerk ngan aku, rupa2nya betul...notebook tu oklah, tapi handphone tu, aku pun dh pesan, tak yah belilah..membazir jerk, skrg phone Sony Ericson pun masih baru, baru jerk setahun setengah aku pakai...he..he..hmm rupanya dibelikan betul2. So, saper yang nk tolak, rezeki dah depan mata kan?..Grabb jerklaaaa...he..he....


Inilah mini HP notebook keciljerk saiznyer..kiranya kecil lagi lah dari diari..

Alhamdulillah, bertuah anak2 mama, masa hakim lahir mama ada phone baru juga masa tu mama dapat phone Nokia 6670, then after 2 years, ayah belikan mama Sony Ericson, baru jerk setahun setengah pakai...now anak mama coming soon, ayah belikan mama Nokia N79 pulak. Alhamdulillah, rezeki murah macam ni, tak boleh selalu membazir, pernah jugak pesan pada 'ayah' tak yah beli lar...tp itular dia..dia cakap kt sana leh dapat murah jerk...lgpun dapat elaun lebih katanya..hmm laki aku ni memanglah..kalau bab soal boros tu serah padanya lar....tp aku?.He.he..kadang2 boros gaks, borong nk mencantikkan hiasan kt umah jerk...he..he..Anyway mu lovely hubby, thank you so much, sesungguhnya pemberian ini amat bermakna sekali, dan mama akan hadiahkan padamu seorang permata hati yang tiada gantian dan tandingannya..InsyaAllah...

Pic h/phone akan diupdate kemudian.....shhhhhh





4 comments:

lini@ss said...

beruntung nyer.....maybe itu tanda appreciation dr ur hubby

HasneY said...

Erm..alhamdulillah, hadiah untuk bb n bakal baby..so maknyer tumpang sekakilarrrr he..he..

dakgilachoc a.k.a nani said...

wahhhhhh jelesnyer......romantiknyer hubby akak...belikan hp dan notebook lagi...comellah notebook tu...sngla akak nk berblogging kan..hehehe...alhamdullillah rezeki anak2 tu....kita tumpang hepi..

HasneY said...

he..he.nani..erm..itulah.hubby akak kalau ada duit...membazir mcm2 tular keje dier...tp takperlah at least senang sket nk berbloging..kdg2 kt opis pun certain2 web kena block..he..he...itulah rezeki anak2 so akak tumpangla sekaki