Wednesday, April 8, 2009

Rindunyer Kat Hakim



Pejam celik pejam celik rupanya dah hampir sebulan hakim berada dikampung dengan my mother in law. Maklumlah aku sorang nak handle dua2 tu tak terdaya pulak rasanya dengan keadaan perutpun makin memboyoot ni....Hmm rindu kat hakim tu tak terkatalaaa..maklumlah...dah hampir umur dier 4 tahun sekrang jerk merasa berpisah macam ni. Tapi bila disisi Ya Allah tak tahu nak kata apa, tak boleh tegur..dia wat hal dier lah..susah tul nak dengar cakap orang...Tapi dah semakin besar ni, dia pun dah macam bijak.so kalau tiap kali berbual telefon bukan kejap2 mesti lama2 macam2 yang dipersoalkannya, baby mana, mama wat aper, dan macam2lah..kadang2 dia berceritalah pasal dier kat sana tu..hmm mmg byk keletah sekarang nih..

InsyaAllah, Khamis next week ayahnya balik, so Jumaat tu maybe apply cuti aku nak balik terus ke Segamat amik Hakim. Sayanggg tunggu mama yerk..I miss you so much.




Ni pic masa hari pertama dan kedua kelahiran and pic usia 9 bulan first time masuk hospital sebab demam panas.


Pic semasa usia 7 bulan hingga 10 bulan

Pic semasa wat Umrah, June 2008 dan terkini(wearing cap)

3 comments:

mamazana said...

salam.. hi hasney, thanks for drop by my sales blog yg x sebrapa tu ye.

Actually harga telekung tu x termasuk delivery price. hasney duduk kat mana? my parents house dkt shah alam

mamazana said...

salam...
hi hasney, mamazana again. actually intanaziela pun ada beli jgk dan nak amik on sunday. so, kalau u nak bole i kirim kat die.
thanks...

HasneY said...

hmm hi mamazana..it's ok. tapi rasanya buat masa sekrang belum lagi kot..just tanya you jerk..if only senang penghantaran tu..next time bila2 bolehlaa i just contact you either azilaa jerk..