Thursday, March 25, 2010

Penangan Pesta Buku di PWTC

Hari ini jam 10 pagi tadi, kami rombongan Kelab Kebajikan Jabatan telah menyerang PWTC..wahh cam suspenn jerk...he..he...So, tiba di sana lebih kurang jam 11.00 pagilah.

Pusing, pusing, banyak jugaklah aku sempat sambar buku kat situ antaranya, RANTING CINTA SI PLATO karya Norhayati Berahim, jgn marah, sempat lagi bergambar dengan penulis. Selain tu, novel CINTA SUFI karya Ramlee Awang Murshid, TERNYATA CINTA karya Damya Hanna dan satu buku untuk sarapan minda..KELUARGA SAKINAH penulis Prof. Dato' Dr. Sidek Baba dan sampingan lain, majalah wanita, dan buku ilmiah untuk Hakim. Nanti berkesempatan has tepek buku and novel tu kat sini.

'Note: IntanAzila, jgn maraa ya, kita pun beli buku novel kak Yati tu, he..he...ini akibat terjebak tgk Intan beli hari tu lar..hehe..'


Ini antara buku dan novel yang telah dibeli


Bergambar dgn gambar  memorial Bekas2 Perdana Menteri Malaysia

Bersama pengarang Novel RANTING CINTA SI PLATO- Norhayati Berahim

2 comments:

Intanaziela said...

hasni..ada buku baru layang-layang bertali kaca, tak beli ke? best tau cerita dia...

HasneY said...

hmm iyerke?..nantilah nak cari kalo cam nih..he3