Thursday, July 24, 2008

Hubby, Raya & Kerja


Sekarang hubby masih lagi bekerja di Arab Saudi, mengikut contract by year April 2009 tamatlah. A few days ago, he called me, informed that may be he will get a new job at South Saudi. Even, i feels so sad, but I 'redha' maybe rezeki kami ada di sana. So, nampak gayakan aku akan terus tinggal kt Mesia ni dengan anak-anak aku jerklahhh..ala ciannya ku....takperlah 'hubby' janji kita bahagia..aku redha dalam kepasrahan dalam meniti hari-hari mendatang ini. Apapun menghitung hari..hubby akan balik pada raya ini dan bercuti selama 3 weeks...

6 comments:

PuteriSatu said...

oh hubby hasni dok AS ye....kiranya PJJ la ni...akak harap hasni kuat dan tabah membesarkan anak-anak tanpa suami di sisi....ye..

HasneY said...

aha..akak..dh setahun setengah dia kt sana...entahlah kemungkinan dia dpt job baru..n stay kt sana lagi..so mcm ni lah has sorang2 membesrkan anak.InsyaAllah..tabah menghadapi dugaan ini.

Y@ZeD@ said...

wahhhh dh tantekk blog akak ehh!!

HasneY said...

yazeda- he.he..semakin hari semakin ada improvement..ha.ha...thank you.

Y@ZeD@ said...

kak, org x pg lg dublin tau, dh link kita mcda-dublin..huhuuu.. malu aii okey!! hahahaaa

kak, nti klu terlajak ke sana dtg ler umh ehh.. leh kita jln2.. mcda ajak gak k.fiza tp tak tau ler smpi ke tidak..huhuuuu :)

HasneY said...

yazeda-hmm sajajerk...suatu kenangan indah tu ..sbb tu yg link mcda-dublin.ha..ha..InsyaAllah..doa2kanlah moga suatu hari km juga dpt peluang cam MdDa..erk...semoga berjaya di sana