Thursday, October 9, 2008

Raya ke 3



Dari kiri aku ler tu...Abg Ayie, Kak Nor dan Abg Jalil

Bersama pasangan dan anak masing-masing


pic bawah yang pakai baju coklat tu Rosharida, tengah tunggu hari nak lahirkan baby sulung.



Perasaan tak, kipas kat bawah tu....this kipas it's so special, coz it's almost 30 years old. All electical machine in my mother's house almost 30 years old. See, betapa cermatnyer my mother....

Tetamu2 yang hadir


Antara menu-menunya





Raya ke-3 hari yang paling ditunggu2kan. Hari ini aku bangun seawal 6 pagi dan ke Pasar Besar dengan ayah membeli barang-barang untuk memasak sempena 'OpenHouse' speciall for my old friends. Unfortunately only a few members coming. Biasalah masing2 dah kahwin dan ada commitment lain. Antara kawan-kawan yang datang tu dah 14 tahun tak pernah berjumpa. So, bila dapat bersua kembali alangkah indahnya rasa.So, menu my open house such as Nasi Tomato, Ayam Masak Merah and Acar Timun. Laksa with Fried Mee Hoon, Kupat Pulut and Beff Curry. Watermellon and Grapes Water.

2 comments:

Effyliani's Life said...

hai .. ni su-e ... saja tumpang lalu ... td ushar2 blog kak intan ... nama sound familiar je ... terus click & tengok2 mmg kenal rupenyer .. neway kalau leh recall nie su-e ... dulu kita tumpang umah k.hasney & k.ijan g interview kt JPA ...

Hasney said...

Lupa nk reply..yupp akak kenal lagi Su-E..we called you right?..he3