Saturday, August 1, 2009

A Lot of Story : Hadirah Farhana...

Lihatlah saya dah botakler...aunty2 semua..he..he...comey tak sayaaa
Ni semasa di Segamat, sebelum cukur kepala
Bawah: Ni pic masa baru dilahirkan...1st day la kiranya


Salam Sejahtera buat teman-teman sekalian. Setelah sekian lama menyepikan diri, here I come back to share a lot of story.

First of all, I would like to introduce my new lill girl named Hadirah Farhana was born on 16 June 2009 at 3.41 p.m with 2.73 kg only. Now, she almost to 4kg something. Actually, hadirah ni, dah terlebih-lebih hari kat dalam tu, so nak tak nak kena la induce. In the morning on 16 June, has doktor pun masukkan ubat aroud 7a.m. so by 11 a.m, dah buka 4cm, so by 12.30 terus masuk laboroom then, by 3.41 p.m, barulah Hadirah kuar. Alhamdulillah, sakitnyer takderlah lama sangat...So, penantian selama ni yang ditunggu2 then sampaikan malas dah nk keje then ambil cuti awal akhirnya terjawab dan terungkai segala-galanya.


Now, we all dah kat Klang, actually, 10.8 ni barulah nak masuk keje. So, adalah lagi masa nak bermanja-manja ngan sikecik ni sementara nanti mama sebok ngan keje...dah tu nak masuk bulan pose pulak..sayang erk...

Oklah, jap yerk..nanti kiter sambung lagi citer...nak makannn kejapppp...Hadirah pun tengah tidorr tuu

4 comments:

Mrs Azuhaizat said...

welcome back my friend..geramnya tengok baby tu..pipi labuh..hi.

dakgilachoc said...

salam kak has..

selamat kembali kedunia blogging....dan welcome to the world hadirah farhana...

alolololo tomeynyer dia...tomey sgt2...mcm nak cubit2 pipi dia..hehe..hope akak dan baby sihat2 la hendaknya...

HasneY said...

atie: salam..hmm enko pun dah balik semula ke franfurt ke...hari tu mak ada cakap gak jumpa ko masa gi kenduri adik atie kt kg....yup he.he. mmg anak2 hasni pipi labuh kecik2..ikut atok belah ayahnyer.

HasneY said...

nani: thanks for dropp in..aha..akak dah kembali cuma lum sempat nk upload apa2 lagi..ni jerk yg berkesempatan..InsyaAllah by next week baru masuk keje...bb ngan akak semua2 sihat2 jerk