Thursday, May 21, 2009

Tag Lagi...dari Ida Penang

Tag from Ida-Penang

Bos outstation ni so keje aku menjawab tagged jerk laa..hu..hu....anyway Ida, thanks for the tag...and I try my best...sebelum aku menutup blog aku ini untuk seberapa waktu...maklumlah nak balik bercuti............
1. If you can be an animal, what will u be?
kalau boleh nak jadi burung...waa bebas terbang jerk....

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?
ish, kalau merompak tu halal, dah lama kot wat keje nih..he..he...tp duit tu nak kasi kat saper erk..kasi anak2 sure tak berkat..takperlah kasi kt umah anak2 yatim jerk.

3. If you can teleport your self anywhere in the world, where do you want to be? why?
Alhamdulilah, hajat hati nak gi Saudi dah terlaksana, lepas ni rasanya, nak pergi negara-negara yang 4 musim plak....Nora, akak pun nak gi Korea gaks, tp bukan nk jumpa pelakon Winter Sonata, akak nk jumpa hero citer Boys over Flower...he..he.
4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?
entahlah, kalau dah tau ajal tu dah sampai rasanya dah tak moo apa2...nak mati dalam keimanan jerk, lepas dari segala-gala seksaan kubur dan segala...Amin...tapi kalau diberi keizinan aku nak makan buah 'Keriang Dot'...he..he..orang utara jerk tau pasal buah nih...dua tiga minggu lepas kuar citer pasal bual ni..dalam Utusan...wei dah lama tak makan..aku makan masa kecik2 dulu jerk.....
5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?
Aku pun nak bunuh semua orang Israeill yg jahat tu...dan samseng jalanraya @ mat rempit yang tahap membunuh orang sekarang nihh...

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why? hah?
Walaupun aku dihidupkan lebih dari 100 tahun, kalau amal ibadah tak sempurna tiada gunanya....so kalau diizinkan aku diberi tempoh itu untuk hidup agar aku dpt mempertingkatkan lagi amal ibadah akuuu...hu..hu..

7. If you can date celebrities, who is that person? why?
kalau Malaysian aku suka Ziana Zain...tapi kalau International...aku nak berjumpa ngan Ashwarya Rai...ha..ha..ha.

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?
Yup mee to, kalau hanya diberikan one thing...i just want my family.....mereka adalah segala-galanya untukku.



9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? why?
saper lagi aku nak tagged ni, most of my frens have been tagged by ida...it's ok....not too late...So, Atie, I think....you're the famous frens...so this tag firstly goes to ..Atie-Jerman, IntanAziela, McDa-Dublin, Nani-Choc, and Sue...coz
Publish Post
itu jerk..kawan2 yang selalu stil keep in touch......Ejay, Nora, Ainil, Ida...you'll dah kena tagged kan..so takperlah akak pun tak nak menyusahkan korang....


Huuuuu..lega dahhh settled semua soalan tag yg menguji tull.....ASTALAVISTA....

2 comments:

Mrs Azuhaizat said...

alamak, tengok tajuk n3 tag lagi..aku dah tau sure kena punya ni..hi..hi..tp no problem i'll do it.

HasneY said...

he..he..atie..this not bab kene mengena erk..ni sebb...nak habiskan masa..sebelum intan start cuti panjang..n takut dah tak sempat jenguk blog member2..anyway...i'll waiting for you....

Heard on July you're coming back?...Hopefully semuanya berjalan lancar erk..InsyaAllah starting tomorrow intan akan balik ke SP..then berpantang dalam 2-3 weeks kt sana..then continue at Segamat plak sebelah mertua...lgpun Segamat ngan Klang dekat sket 3 hours only..