Thursday, January 14, 2010

16 Tahun Lamanya..akhirnya..

Hmm sebelum nk citer pasal 16 tahun tu...aku...nk citer sket hari nih....waaa...dah msk tawon ke 6 kawen hari ni..aku datang opis ngan husben naik motor scooter..he..he..lucu tulll rasa......bedesuppp..kejap jerk sampaii...compare ngan wak keta..hu..hu..

Ok,, back to my story about 16 years...Actually, almost 16 years kitaorang tak bersua...alih2 hari ni aku daapt contact member sorang nih...iaitu Rohaida Yusoff....last lost contact..since i'm form 3...So, bayangkanlah punyalah lama tak bersua...tp syukurlah walaupun just dpt cakap on d phone jerk...rupanya..anak2 dia dah besar pun...sulung boy darjah 5, no.2 darjah 1..no. 3 umur 6 tawon...Hmm punyalah dah besaq2 kan...Muladah laa tu..cheq nk speaking kedah...nun..he..he..Cakap ngan Rohaida..mak aii pekat sungguh pelat kedahnya...aku pun dah hampir2....lupa dah..mujurlah cheq dok faham lagi....dia ada 'semawa' gi umah dia...'semawa' tu means ..pelawa laaa..bahasa buku...tp cheq ckp..InsyaAllah, kalau balik kedah nanti cheq tepon la...he..he....aku ckp cam tu lar...

2 comments:

Mrs Azuhaizat said...

oh kak da - rasanya zaman sekolah panggil dia kak da, org nya comel dan lawa...besaq dah anak dia..ya la dia kawin awal...dia dok mana la ni intan...

HasneY said...

hmm..yaa la..kak da laa tu..skrg pun..still maintain ayu..atie oii..kalah kiter....n tak yah nk compare ngan kita laaaa..he.he..walaupun..anak sulung dah darjah 5 tp bdn dia tttp maintain cam dulu2 gaks...tk silap dia ckp..dia dok kt area2 penang..dekat2 area jawi tu...husband dia contractor..then, kalau tk silap lagi..sharida yg ckp....dia 2nd wife..sharida laaa ckp..skrg ni ..dia duduk dekat2 jerk ngn umah Kak Da nih...