Tuesday, January 5, 2010

Hakim dah Sekolahhh

Semalam tanggal 4 Jan 2010,  Hakim dah pun masuk tadika Al Huda dekat dengan rumah tu, so nak tengok reaction dia cam ne, aku cutilah semalam. Tapi Alhamdulillah lar, hantar dia gi school tu, nampak ok jerk...then duduk diam jerk kt meja....Aku kejap jekr kt situ aroun 15 minits..So far okay jerk..then petang masa pegi amik..ceria sekali...

Hari ni aku dah keje, so, semuanya diserahkan pada 'ibu' pengasuh anak2 aku lah..so around jam 1.00 nanti dia yang akan amik dan hantar hakim ke sekolah...Syukur lega sikit sebab 'ibu' boleh hantarkan, kalau tak..nak cari van hmm itulah bebayarrlagi...so dah ibu leh hantarkan..semuanya bayar kt ibu jerklaaa...Thank 'ibu'...so tak yahlaa aku nk  ulang alik balik lunch hour tu....Entah cam manalah hakim kt skolah hari nih...kita tunggu dan lihattt..

2 comments:

Effyliani's Life said...

Kak Haney, try tengok citer Taming of the Heirs .. channel 303, hari senin & selasa .. besttt

HasneY said...

hmm iyeke?..nanti kiter tgk...