Friday, January 29, 2010

Siapakah Gerangan?


Aha, jangan terkejut...lihat kat atas..siapakah gerangan ini?.Sudah tentu semua kenal kan salah sorang tu (salah sorang bukanker sama ker..hu3?.).kan pernah jadi hero Malaya dalam..drama NurKasih...filem paling hot 2009....Remy Ishak photo no. 1. Tengok ada persamaan tak to both this pictures...saper lagi handsome?..he..he....Tapi yang sorang lagi tu saper?...(aik bukankah both are the same pictures ker..ha..ha...)...

Hmm itulah..kalau korang nak tahu...yang No. 2 pic tu...namanya Cristian Baustista penyanyi fofular kat Philppines, nak dijadikan cerita tertengok pic mamat ni kat dalam Kosmo hari ni..ada citer pasal dier....duet dengan Noryn Aziz lagu Melayu...nak tau kisah selanjutnya..baca kt ...SINI..nanti korang akan taulah..sajajerk...nak tempek kt sini..coz tgk wajah diorangni ada sikit persamaan...hu.hu

2 comments:

KELLY910 said...

betu lah hasney.. sekali tengok ingatkan orang yang sama.. ;P

HasneY said...

hmm itulah, mmg seiras betul