Tuesday, October 11, 2011

Hasil Yang Tak Berapa Kreatip

Assalamualaikum w.b.t,

Inilah antara bunga-bungaan dari KK Home Deco tempoh hari dan inilah  hasil kerja tangan mama yang tak berapa keratip ni.....Tapi ni belum completed sepenuhnya lagi....banyak lagi yang perlu di touch up...




abaijerklah wajah-wajah comot ini..hi3






Glitter Text @ Glitterfy.com
glitter-graphics.com

3 comments:

Syarida said...

wah, suka bunga ye... awat kami tak suka bunga ?? Tak reti la nak hias pakai bunga-bunga ni intan. main belasah ja kalau pasal bunga...

@hasney^-^ said...

hi3...ntahlah, intan mmg suker bunga. Skrg KK Home Deko dah dekat rumah..mmmg berkepoi2 duit akan abis kt situ jerklah....intan pun tak berapa kreatip sangat, tapi sekadar cuba2 jerk...beli bunga then balik rumah gubah sendiri....hi3.Bolehlah takat suker2...kalo nak lawa benor tu tak dak laaa..ha3

dela said...

ok la tu hasney....... hias cantik2 pun rumah sendiri... hati pun tenang... :)