Thursday, September 18, 2008

Macam2 Ada

Last week, aku pasang ai-conditioner kt bilik tu..biasalah panas sangat, tak boleh nak tidur dengan selesa, tidur luar nyamuk plak banyak..taulah sekarang ni..mcm2 penyakit bawaan nyamuk ni..'Chigu' la..mcm2lah.....Then, dapatlah Dinner Set dari Panasonic tu..cantik tapi pinggan dia berat daaaa......So dah selesa, katil pulak diselimuti dengan cadar baru..dari Leno..memang berkenan sangat, so pesan jerk kt MIL kalau gi Leno tolong belikan cadar dulu maklumlah dah gi keje balik pun dah dekat pukul 6 mana taknya singgah2lah dulu kt Pasar Ramadhan tu.he..he.......so my MIL pun belila..dia satu...bilik aku satu.

Gift dari bos..biasalah sempena bulan Pose nih..


Dah siap cadar baru..raya sakannn..hu..hu




Dinner Gift Set

2 comments:

Intanaziela said...

intan pun dapat free gift dinner set ni, sebenarnya beli peti ais samsung, tapi dia kasi hadiah panasonic.

Yatie said...

wahh, mmg sakan nak beraya nie .. bestnya laa :)