Tuesday, September 9, 2008

Syukur Alhamdulillah

KepadaMu ku sujud dan berserah mohon perlindungan untuk segala-galanya terutama anakku. Syukur Alhamdulillah kini, hakim sudah pulih dari demam. Cuma memantau makan ubat saja. Susah sangat nak makan ubat, kena paksa. Hakim..hakim membesarkanmu pelbagai dugaan dan rintangan mama hadapi. Namun biarlah apapun dugaan moga Mama kuat menghadapinya. Mama selalu berdoa agar anak-anak mama diberikan kesihatan yang sihat, bijak dalam pelajaran demi kejaayaan masa depan dan menjadi anak-anak yang soleh dan soleha. Aminn.

4 comments:

Y@ZeD@ said...

Amin, syukur alhamdulillah hakim dh semakin baik..

moga2 perkara sebegitu tk jadik lg kan kak...

klu takde anak, mmg wish sgt2, tp bila dh ada kena ler kita tk full responsible ke atas mereka!
tk tau ler klu mcda ada anak camne lak..hiksss

HasneY said...

itulah, Syukur sesangat........tapi doktor cakap maybe penyakit dia ni akan sampai umur 6 thn br hilang sepenuhnya. so dlam tempoh tu kenalah pantauu..

InsyaAllah McDa, nanti kalau dah ada anak tahulah mcm mana nak didik dan nak tatang anak2 ni. Dulu akak rasa penat jugak..rasa terkejut sgt2 tp bila dah lama2 oklah...

cokolat said...

mano gambor???? tak thrill nan ado gambor!!!!

HasneY said...

cokolat-kabel internet problem kt umah..so tk dtp nk upload lagi..tunggu ye