Monday, September 15, 2008

Undang-Undang Jerk....

Ha..ha..setelah sekian lama aku menantikan result xm PPT hari ni baru keluar...Amat mendukacitakan...soalan Undang-Undang jerk yang aku LUUS...erm..mentang-mentanglah duulu kerja bahagian perundangan 4 tahun..tu yang power kot..tp rasanya adala sikit-sikit undang-undang yang aku keje dulu berkaitan masa dalam xm hari tu......ha.ha..2 bahagian lagi KANDAS....aku tau kenapa..satu bahagia Arahan Keselamatan tu tiada rujukan buku langsung..then Bahagian 1 tu...rujukan tak cukup aku main belasah jerk..Itulah pasai dulu masa xm ingat saja suka-suka jerk..hah.hah.sekarang....kan dah kantoiiii...Takper..bukan rezeki aku tu..InsyaAllah, kalau ada rezeki aku cuba sekali lagi tawon depan..hu..hu.hu...(dlm hati..mujur tk lulus..kalau lulus pun tk nak lah apply PPT tu...lecehhhhhhhh)...

2 comments:

PuteriSatu said...

tak per has...cuba lagi k....

HasneY said...

he.he..thanks kputeri..InsyaAllah..