Thursday, September 4, 2008

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan ke 4


Tanggal 040904 kita telah diijabkabulkan. Alhamdulillah tarikh hari ini 040908 genaplah usia perkahwinan kita 4 tahun. Untuk itu, ayang ingin mengucapkan Selamat Ulang Tahun Perkahwinan sayang. Sesungguhnya kami dianugerahi harta yang tiada ternilai sepasang cahaya mata penyeri rumah tangga. Biarpun pelbagai halangan dan dugaan yang melanda, kadang-kadang duka kadang-kadang gembira, namun itulah asam garam hidup berumah tangga sudah menjadi lumrahnya. Alhamdulillah kita bahagia dan masih seperti dahulu. Sayang kasih sayangmu tiada tandingan kasihku usah diragukan. Sesungguhnya diriku hanyalah insan kerdil untuk menumpang kasihmu selagi nyawa dikandung badan. InsyaAllah, ayang akan pelihara rumahtangga kita dan didik anak2 agar menjadi insan yang berguna bukan sahaja demi bangsa malahan agama yang amat penting. Walaupun kita berjauhan dirimu diseberang lautan meninggalkan kami demi mencari nafkah, ayang redha semua itu. Sesungguhnya permata hati kitalah pengikat kasih sayang antara kita. Semoga kasih sayang ini akan terus berkekalan hingga ke syurga. Aminn.


10 comments:

PuteriSatu said...

selamat ulangtahun ke 4 perkahwinan ....semoga kekal ke akhir hayat bersama permata2 hati tercinta...

HasneY said...

puterisatu-thanks so much..InsyaAllah..mudah-mudahan begitu hendaknya

puan.cokolat said...

happy 4th anniversary... semoga ikatan bertambah erat dan mesra walaupun pelbagai dugaan gitu!

HasneY said...

thank's puan cokolat...Mudah-mudahan...Amin

Yatie said...

Happy belated 4th Anniversary .. nampaknya kita sambut tarikh yg sama.. namun jalan hidup kita berbeza .. doakan kita mempunyai zuriat di masa depan ye:)

faizul said...

Abg ingin ngambil kesempatan di sini utk ucapkan hari ulang tahun kita yg ke-4, semoga tabah menghadapi akan segala dugaan yg mendatang gitu...
doakan yg terbaik buat abg, & begitu juga buat syg & anak2 di sane....
miss u............daaaaaaa...

HasneY said...

Yatie-thanks for your wish. I hope soon or later u will get what ur dream. Sesungguhnya semua ini ujian, sama ada dia memberi kita anak atau tidak. Dah diberi anak..mcm2 ujian lain jugakyang datang.

HasneY said...

Faizul- Sayang thanks for your wish also. I hope too. Hope our dream come true..love n miss u ..so much.

Y@ZeD@ said...

kak has, sory lmbt nk wish happy anniversary 2 both of u....

Live life 4 d fullest n happily ever after..Wish u n ur family hv a pleasant year ahead..... ~amin~

HasneY said...

McDa.thanks so much for the wishes. Yea, what we are hope and your prayer become true.